Svallerup 2016 - D.U.M.

Gå til indhold

Hoved menu:

Svallerup 2016

Træf m.m. > 2016

Pinsetræf 2016

For andet år i træk blev der afholdt pinsetræf i Svallerup hos Mette Post og Henrik Dan Larsen.

Efter modtagelsen fredag og optælling af ialt 7 køretøjer var der tid til aftenhygge efter en noget anstrengende trafikal tur for nogen.Lørdag gik turen til Trelleborg Vikingeborg og Museum, som ligger i et naturskønt område nær Slagelse. Her var der tid og ro til at fordybe sig i Trelleborgs historie og se udstillingen.
Madpakkerne blev nydt og herefter gik turen af de små veje og den forårsklædte natur rundt i området. Dog blev den afkortet noget idet himlens sluser åbnede sig og smed både vådt og hvidt.

Foruden at sparke dæk blev der vendt mange problemstillinger omkring russer motorcykler. Selv om de (næsten)  alle står nyvasket og polerede - og efter ejerne siges, at gå bedre og bedre med årene, så er der altid nyt under lakken der kan forbedres. For nogle af deltagerne blev der sat bremseproblemer på plads, justeringer af forskellig art, elektronisk tænding, sporring af køretøjer, you name it. Deltagerne studerede alle finesserne, som hver især har udstyret maskinerne med, og ja - så er der igen basis for at gå hjem med en god oplevelse og nye ideer til at udbygge, justere, montere o.s.v.

Søndag var der køretur for de deltager der var tilbage. Her gik turen til Røsnæs Fyr.
Vi siger alle mange tak for en rigtig god pinse og glæder os allerede nu til pinsetræf i 2017.

På deltagernes vegne
Mona Gregersen
Referent

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu