Fyn's træf 2015 - D.U.M.

Gå til indhold

Hoved menu:

Fyn's træf 2015

Træf m.m. > 2015

Billedgalleri nederst på siden

Mit første møde med D.U.M
Som nystartet Dnepr-bruger og ingen erfaring inden for MC, var jeg ikke i tvivl om at jeg måtte i gang med at finde frem til andre med samme ”lidelse” som jeg – at elske en russisk motorcykel.
Heldigt var det jo at der var træf og generelforsamling i D.U.M. klubben her d 8-8 2015 og jeg fik meldt mig til hos Leo – inkl. spisning.
Jeg var da noget spændt på hvad jeg skulle ned at opleve, vidste godt at det nok var lidt atypisk at der kom enlig høne til russertræf / veteran / anderledes mc end lige det alle de andre har.
Men jeg fik startet Vladimir og kom godt af sted, med god varme under jakken efter de mange hop på kickstarteren – jeg nåede lige ned på pladsen 7 min inden generalforsamlingen startede.

Jeg kunne godt se jeg var landet det rigtige sted da mange af gutterne havde T-shirts med klublogo på. Tænkte ved mig selv, at sådan en måtte jeg nok have mig, for at falde rigtig ind i klubben. Til min glædelig overraskelse var der flere damer med og alle hilste hjertelig - skønt at der var så mange damer der også kørte russer. Jeg blev en erfaring rigere, de skønne damer er hustruer til de gutter der nu kører i klubben, herligt at hustruerne støtte op om en god hobby.
Generalforsamlingen foregik som sådan nu gør, kaffe og kage og ingen grund til panik.
Og så en tur ud på mc campen hvor der var slået telte op, træffet var jo startet om fredagen og første overnatning var overstået. Inkl. køretur i regnvejr hørte jeg.

Som helt ny blev jeg taget rigtig godt imod! Både af hustruer der kom med op på P-pladsen og så min motor- cykel og gutter der kom og snakkede og forklarede om hvad der var normalt og hvad man ikke skulle tage sig af.
På pladsen ved telte og de skønne russiske maskiner blev der sat stole frem og man fik sig en gang og drikke. At der var et par stykker der var ankommet på eksempelvis en Honda og en endda i bil – blev der gjort lidt kammeratligt drillerier ud af. Snakken gik godt og man viste gerne sin mc frem og forklarede om tekniske ting jeg slet ikke har forstand på, men rigtig gerne vil lærer om. Jeg kunne jo fortælle om de børnesygdomme min mc har og straks var hjælpen der. Flemming fortale og forklarede – Kaj Erik skruede og vups var jeg inviteret med til at kører ”2.tirsdag-i-måneden-tur” med de skønne fynske gutter fra Nr Lyndelse.

Aftensmaden der var med i dagen arrangement var grill-selv med tilhørende kartoffelsalat, pastasalat, salat, brød og dressing. Desserten var dejlig islagkage.
Snakken gik godt mens der blev grillet og ligeså da vi sad ved bordet. Den gik da så godt, at jeg husker at jeg blev inviteret til at sove i teltvogn - dog -  først til næste år.
Jeg havde virkelig en god eftermiddag / aften og alle var rigtig hjertelige og man føler sig i den grad velkommen.
Jeg glæder mig meget til at fortsætte i denne kammeratlige klub og føler mig især heldig over at være med her på Fyn hvor der er en lille gruppe af aktive klubmedlemmer.
De bedste hilsner fra
Lenette Iversen

Fynstræf 2015

Vejrguderne tilsmilede os (sådan da) da vi endnu engang drog mod Fyns land for at deltage i den årlige generalforsamling og sommertræf.

I strålende solskin ankom vi torsdag til Mc-camp Ringe og blev indlogeret hos de hyggelige værter.
Deltagere fra Norge, Sjælland, Fyn og Jylland blev nu samlet i løbet af fredagen. Lørdag eftermiddag kom der yderligere deltagere.

Lørdag var det tid til køretur, og nu var det også nødvendigt at iføre sig regntøj, da himlen havde tænkt sig at åbne for vandhanen. Intet kan dog holde de seje gamle maskiner eller deres styrmænd tilbage – så vi
trillede ud af pladsen til en skøn fugtig køretur i det fynske.

11 maskiner og en servicevogn.

Første stop var Faaborg lystbådehavn. Russerosen havde dårlig nok lagt sig inden den unge smukke ejer af Faaborg Røgeri kom ud med kaffe til hele kortegen besående af 11 maskiner. En meget flot gestus, som vi
siger mange tak for.

Turen gik nu videre til Kaleko Mølle hvor vi blev modtaget og udstyret med en beskrivelse af Møllens historie. Vi så ingen røde nisser men kunne fornemme at de var der et eller andet sted. Karleko Mølle har lagt lokaliteter til Nissebandens optagelser. I øvrigt et spændende sted med en flot udstilling i naturskønne omgivelser og som drives af frivillige.

Herefter drog vi mod de Fynske Alper af en flot rute med Leo som turguide. Fyn er ikke bare fin men også utrolig smuk. På toppen af de Fynske Alper med den flotteste udsigt, indtog vi nu madpakkerne og det
tilmed i tørvejr. Herefter gik turen af en meget flot rute retur til Ringe.

Tak for oplevelsen og som sædvanlig et fantastisk dejligt træf/generalforsamling. Vi glæder os allerede til næste år.

Referent

Mona Gregersen

Nordjysk sidevogns påhæng

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu