Juni 2017 - D.U.M.

Gå til indhold

Hoved menu:

Juni 2017

Afdelinger > Sjælland > Fortællinger

Fra en næsten skyfri himmel blev der set oliestand de forskellige steder på Olga, og hun spandt da også som en mis, da jeg efter gentagende tråd på kickstarteren, kom i tanke om at tippe karburatorene. Flot 35 år, hvordan skal det ikke ende.
Denne gang skulle Tobias på 6 år med i sidevognen. Han syntes ikke det var nok at vi havde kørt til bageren om morgenen på russeren, samtidigt med mors snak om vasketøj, nej så måtte det være sjovere det far skulle.
Jeg fortalte ham om at vi ca. halvvejs skulle mødes, og følges med et andet D.U.M medlem resten af vejen ind. Tobbe blev noget overrasket da han i vejkanten så der holdt en motorcykel PRÆCIS magen til fars, samme armyfarve, reservedunk, ammunitionskasse mv. Far fik også et chok over synet, ikke mindst at nakken på sit barn, som drejede 180 grader da vi passerede (troede kun det var papegøjer der kunne dette). Der var også to mand på denne maskine, Leif var med som gæst i vognen, inden han skulle retur til Norge, han var fin at have med hvad angår det sociale, men skulle eftersigende også være god at have med når der er højresving.
Efter en tankning, gik det af sted mod staden. Det kan her som info nævnes at der må forventes ekstra ventetid hos kiropraktorerne i hovedstadsområdet, da der også her blev drejet nogle hoveder mere end menneskeligt muligt, pga synet der kom tøffende.


Vel fremme i Kødbyen som de første, men ikke længe, før der dukkede endnu et par maskiner op. Den ene herre var den tidligere ejer af en før omtalt m72, men nu kørerende på en rød "ræser" af en BMW, han er selvfølgelig velkommen fremover, selv på sin prøjsermaskine. De voksne fik hilst, og der blev inspireret køretøjer. Tobbe gjorde det samme, for nok var der to der var ens, men som find fem fejl i et ugeblad, blev der nu kigget detaljer, og der var om ikke fejl, så forskel. Den ene havde træk på sidevognen, den anden træk til trailer, og var der ikke også noget med farven og forgaffel, og kenderen vil sige der også var forskel på længden af stellet.

Efter lidt tid, og efter at den flinke P-vagt var sendt videre ud i det flotte vejr, blev der fundet et bord samt købt lidt drikkevare og snaks. Der blev udvekslet lidt erfaringer, selvfølgelig også om andet end russere. Det var godt der var gratis refill af sodavand, da der var en som godt kunne holde varmen i sit mc tøj.
En fik nævnt hans hænder var skruet rigtigt på, hvad angår russisk mekanik. Det kunne senere høres at en ældre bilradio skiftede ejer til denne herre, den ville ovenikøbet blive leveret med en ural, der nok skulle skrues lidt på.
Det var tid til at runde af, der var også kommet et par kommentars om "hvornår skal vi køre" fra under bordet, Tobbe var nemlig krøbet i skygge der, med en iPad.
Det blev aftalt, at mødes samme sted næste gang, og hvis vejret tillader det, trille en tur til Halvvandet, da der her er blevet spotte en mindre ubåd, som dog ikke menes at være af russisk afstamning!

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu